زدن دبه ماست، نشانه ناتوانی کامل حکومت در راضی کردن طرفداران خود است.
ماده قانونی حجاب از ابتدا هم اجرا شدنی نبود لذا متروک و مهجور محسوب میشود.
همیشه روزانه میلیونها نفر این قانون را نقض میکردند و قانون درباره آنها اجرا نمیشده. آنچه هم که علیه این زنان اجرا میشد قانون نبود؛ رفتاری ناقض قانون بوده است.
کاش یک حقوقدان مبرز در وزارت کشور بود تا بیانیه آنها درباره حجاب را برای تطبیق با بدیهیات حقوقی بازنویسی میکرد؟
قدرتی که مردم را دعوت به اجرای قانون میکند بیش از همه باید قادر به نوشتن یک متن دقیق حقوقی باشد.
متوجه ابعاد خطرناک سیاستهای بخش سلامت دولت نیستیم. امروز پزشک محترمی توضیح میداد که بیمارستانها برای جلوگیری از ورشکستگی چگونه هزینهها را بالا میبرند تا عوارض این سیاستها را جبران کنند. این سیاستها نه فقط نظام درمانی که اخلاق حرفهای را نابود میکند و به سود بیمار هم نیست.
بهتره بگوییم که مسئولین راهکارهای بسیار خوب موجود را بخوانند و اجرا کنند.
راهکارهای خوب هست. کافیه مطالعه و پذیرفته و اجرا شوند.
رئیسی: دانشمندان برای رفع مشکلات کشور راهکار ارائه کنند
♦️رئیسجمهوری در ضیافت افطار با جمعی از اساتید و دانشمندان کشور ارائه راهکار برای حل مسائل و مشکلات کشور را از ویژگیهای علوم کاربردی دانست و از آنها خواست راهکارهای عملیاتی برای رفع مشکلات، ارائه کنند./ایسنا
اگر در یک کشور برق، جاده، امنیت نباشد آیا مسابقات ورزشی یا نشستهای بینالمللی در آن برگزار خواهد شد؟ قطعا خیر.
اینها زیرساختهای ضروری هستند.
بزودی اینترنت مناسب نیز به این لیست اضافه خواهد شد. پیش از این که بر اثر اجبار دیگران اینترنت را درست کنید از خواسته مردم خود پیروی کنید.
🔴 تلویزیون ایران، رسانه نیست
🔺گفتگو با جماران ۹ فروردین ۱۴۰۲
https://t.me/abdiabbas/5615
عضو مجلس خبرگان رهبری: نباید مردان و زنان به دنبال جابهجایی نقشهای خود در خانواده باشند و توازن نقشهای خود را از بین ببرند، اگر زنها از نظر مالی مستقل شوند خانواده درگیر طغیان میشود.
هنگامی که با ابزار فقهی نتوانند به میدان بیایند پشت فرهنگ مردسالارانه پنهان و وارد میشوند.
بطور قطع چنین وضعیتی نابخردانه و احمقانه است. ولی این پرسش را باید از کسانی پرسید که برای رسیدن به قدرت، با اصلاحات اقتصادی مخالفت کردند و منشا آشوب بودند و اکنون خودشان در چاله خود ساخته افتادهاند.
یه سوال از دوستان مخالف جدی افزایش قیمت بنزین
تو یه کشور با تورم چند ده رقمی با چه منطقی قیمت بنزین باید بیش از سه سال ثابت بمونه؟ واقعا به نظرتون یه جای کار نمیلنگه؟
از دیروز چند توییت درباره طرح حجاب مجلس نوشتم، ولی منتشر نکردم؛ چون بعید میدانستم چنین طرح عجیبی در دستور کار مجلس، حتی از نوع استصوابی قرار گیرد.
الان دیدم سخنگوی هیات رییسه مجلس چنین چیزی را تکذیب کرد. اگر حقیقت پیدا کرد، بعدا مفصل درباره موارد نابخردانه آن خواهم نوشت.
نرخ تورم ۴۶/۵ درصد اعلام شده از سوی بانک مرکزی است، که از نظر کارشناسان اعتبار لازم را ندارد. مرکز آمار مسئولیت اعلام را دارد که هنوز به علت تغییر مبنا نرخ تورم را اعلام نکرده است. باید منتظر این عدد بود.
رئیسجمهور:
🔹وزرای اقتصادی دولت برنامههای پیشنهادی خود را در قالب نسخه عملیاتی و اجرایی مهار تورم و رونق تولید ارائه کنند.
🔺تا کنون بارها گفته شده بود که دولت برای این دو مساله اصلی هیچ برنامهای ندارد، ولی طرفداران وضع موجود نمیپذیرفتند.
اکنون هم منتظر دادن برنامه میمانیم.
برنامهٔ گفتگومحور مِهستان
ایران به روایت عباس عبدی
(نسخهٔ صوتی)
https://t.me/abdiabbas/5606
بیان این گزاره یک معنای ضمنی و ناخواسته دارد که در پس ذهن نویسنده؛ این که چنین واقعیتی برای او هم ارزش خبری دارد و روز شماری میکند.
یه سال دیگه هم گذشت
اما آخوندا هنوز هم هستن:)))
این وضع تنها یک معنا دارد. ترس آنان از مردم و آینده. و این مغایر با ادعاهایی است که درباره قدرت و شجاعت نداشته خود میکنند.
این وضعیت #اینترنت در #ایران ابروریزی است
این که برخی افراد از وضع پوشش زنان ناراضی باشند چیز عجیبی نیست. ولی این که امامان جمعه یکصدا و از موضع قدرت علیه وضع پوشش زنان سخنرانی و تهدید کنند نشان میدهد تا کنون کسی آنان را آگاه نکرده که همین رویکردها منجر به این وضع شده و هر چه بیشتر ادامه دهید اثرات بدتری دارد.
این روزها فرصت شد مطالب و نویسندگان چند ویژهنامه و شماره پایان سال نشریات خوب را بخوانم. مشاهده شکاف عمیق میان سطح نخبگان فکری و کارآفرینان ایرانی با مدیران و سیاستگذاران دولتی باعث تأسف است. تقریبا همه آنان هم خارج حکومت هستند و از فکرشان استفاده نمیشود.
بدتر از فرار مغزهاست.
🔴خطرناکترین لحظه برای حکومتها
🔴چارچوبی برای برون رفت از وضعیت موجود
https://t.me/abdiabbas/5603
رشد تولید و مهار تورم، شعارهایی عینی هستند. برای تحقق آنها باید دقیقا گفته شود که برای متغیرهای اصلی اقتصادی چه برنامههایی دارید و هر کدام چه تغییری خواهند کرد؟ به نظرم تورم ۴۷ درصد و ۳ درصد رشد هم میتواند مشمول این شعار شود در حالی که هر دو شکست مطلق است. /۱
افراد زیادی در زندان هستند. معتقدم بسیاری از آنان که با اتهامات سیاسی تحمل حبس میکنند در صورت محاکمه علنی محکومیت پیدا نمیکردند.
ولی فارغ از وجه حقوقی، به لحاظ سیاست رسمی و متعارف برخورد با برخی از آنان را غیر منتظره نمیدانستم. در این میان دو نفر تفاوت دارند. #الهه_محمدی /۱
رئیسی: دولت به هیچ جناحی وابستگی ندارد
این حُسن دولت نیست. شجاعت پذیرش انتساب به جناح متبوع ارزشمند است. اگر موفقیت داشته باشید آن را به جناح خود منسوب میکنید. پس معنای نفی انتساب به جناح اصولگرایی کاملاً روشن است.
🔴سویههای روشن
🔺اول فروردین ۱۴۰۲
🔘سالی که گذشت سایه روشنهای زیادی داشت. شخصا ترجیح میدهم که سویه روشن ماجرا را برجسته کنم. سویهای که در آخرین یادداشتم در سال ۱۴۰۱ توضیح دادهام(نور امید در تونل). یعنی سویه امید بخش. /۱
حمله توپخانهای ادعای مضحکی است و جاعل خبر هم حتما بخوبی این را میدانسته و آگاهانه این کار را کرده تا نشان دهد که اعتماد مردم به نظام اطلاعرسانی رسمی ما چقدر اندک است که حتی این خبر چنان باورپذیر شده است که باید تکذیبش کرد.
چرا ماهواره میبینید؟ صداوسیما هست، آن را اصلاح کنید.
با بهره اندک از عقل هم می شود جعلی بودن متنی که بعنوان دیدار #فرماندهان_نظامی با #رهبر_انقلاب در دی ماه منتشر شده است را فهمید اما کسانی که این مقدار هم بهره ندارند بدانند جلسهای باچنین ترکیبی درطول تاریخ تشکیل نشده و نخواهد شد!
برخی تمرین برای #دروغ_سیزده را زود شروع کردهاند
این تحلیل به دلایلی، منطقی است. پیشتر هم تا سه بار به پای امضای سند برجام رفتند ولی نتوانستند انجام دهند. مشکل فراتر از اشخاص امثال آقای باقری است.
#رشتو
سفرهای پیاپی شمخانی در روزهای اخیر با سرعت بالا و اخبار پیدرپی درباره توافقات مختلف از نظر من تنها یک تفسیر دارد و آن اینکه کشور در عرصه مذاکره در حوزه سیاستخارجی مشکل تعلل در تصمیمگیری در حصول به نتیجه نهایی داشته است./۱
دبیر ستادش که ایشان باشد باید دید امرکنندگان به معروف و نهیکنندگان از منکرش چه خواهند بود؟
خدا عاقبت این کشور را بخیر گرداند.
دبیر ستاد امر به معروف:
🔹 دشمن به دنبال ایجاد پویش روزهخواری علنی است
🔹 برخورد با پوشش نامتعارف و روزه خواری، مطالبه مردم از نظام است
https://www.entekhab.ir/0031BJ
آقای دولت و اقای وزیر!
با این سیاستها نظام درمانی کشور را نابود خواهید کرد. چنان نابود شدنی که قابل احیا نباشد.
این توییت را در حالی مینویسم که برای ویزیت نزد پزشک آمدهام.
یعنی واقعا نمیدونن برای کار پزشکی هم امکاناتی لازمه که با تورم قیمتشون تصاعدی زیاد میشه ؟ فهم این ذهنیاتی که دولت و تند ترین مخالفینش در اون اشتراک دارن خیلی خیلی سخت شده !
نیروهایی هستند که میخواهند آتش تنور جامعه را روشن و نان خود را در آن بپزند و تحت عنوان جعلی مبارزه با هنجارشکنی و دفاع از ارزشها، حکومت را دوباره وارد چالش خطرناکی علیه مردم و زنان کنند. از ما گفتن بود. #خود_دانید.
بجای تغییر ساعات شروع کار ادارات که نوعی وصله و پینه کردن است، بهتره مجلس درست و درمانی تشکیل شود که چنین قوانینی را تصویب نکند. قوانینی که مشت نمونه خروار است.
آیا به یاد دارید که موضع دولت در قانون منع تغییر ساعت هنگامی که تصویب شد چه بود؟
تغییر ساعات شروع کار ادارت، دانشگاهها و مدارس تصویب شد
سخنگوی دولت:
با توجه به لغو تغییر ساعت رسمی کشور پیشنهادی مبنی بر تغییر ساعات کاری ادارات، دانشگاهها و مدارس مطرح شد که باید مورد بررسی قرار گیرد
کلیات این طرح در جلسه هیات دولت به تایید رسید
جزئیات آن قرار شد نهایی شود
مرغ همسایه غاز است. حرفهای درست گلدستون نکته جدیدی نداشت که در ایران و از سوی بسیاری گفته نشده باشد.
آنچه جک گلدستون امروز گفته را ما ماهها و شاید سالهاست که میگوییم و سیبل حملهی زامبیها میشویم.
چون نه سفید پوستیم ، نه نام کلاسیک غربیای مثل جک و جو داریم که روح یک شرقی از خود بیگانه را سیراب کند.
تا کی باید از این چاه نفرت، کینه و دشمنی استخراج کرد؟ فشار به اماکن کسب و کار برای مقاباه با حجاب سیاست نابخردانهای است.
کمپ #متین_آباد،بزرگترین اکوکمپ کویری ایران نیز #پلمب شد.
علت پلمب این مرکز گردشگری در آستانه نوروز نیز
رعایت نکردن #حجاب مسافران اعلام شده است.
هادی اشرف واقفی،بنیانگذار کمپ کویری متینآباد به رکنا گفت: 5هزار مسافر برای نوروز داشتیم و این پلمب شوک اقتصادی به مجموعه وارد کرد.
اطلاعرسانی وزارتخارجه درباره گفتگو با آمریکاییها و تکذیب قاطع آنان دو حالت دارد.
یا چنین خبری کلا دروغ است که نباید گفت.
یا حقیقت دارد، که در این صورت خبر را باید با توافق طرفین گفت و الا هیچ مذاکره محرمانهای رخ نخواهد داد.
در ماه گذشته دومین بار است که چنین اشتباهی میکنند.
برخی افراد و نیروها تا هنگامی که سلبی هستند و علیه وضع موجود نظر میدهند، خواننده دارند. ولی هنگامی که میخواهند ایدهای ایجابی ارائه دهند کلا زمینگیر شده و هو میشوند.
این قاعده هم در خارج کشور است و هم میان نیروهای داخلی که دنبال قدرت به هر قیمتی و با هر وعدهای بودند.
گفته میشد که نواصولگرایان فقط به دو اصل متعهد هستند اول قدرت، دوم هم قدرت. بقیه ادعاها دروغ است. برخی باور نمیکردند. کافی است به مواضع آنان در باره توافق عربستان نگاه کنیم. اگر با قدرت موثر مواجه شوند، هر توافقی را تئوریزه میکنند حتی اگر قبلا آن را کفر ابلیس میدانستند.
یک نکته مهم جهت سیاستگذاران کشور:
بدون تردید اقتصاد ایران سیاستزده است. نمونه آن رشد ۳۰ درصدی قیمت ارز طی کمتر از یک ماه و کاهش ۲۵ درصدی آن در چند روز.
این تغییرات ذاتأ هزینهزاست. عامل سیاست را حذف کنید.
رسانهها و افرادی که استقلال رای ندارند و نوکر قدرت هستند، نه تنها هیچ کمکی به قوام قدرت نمیکنند، بلکه وبال گردن حکومت هستند. ماجرای توافق با عربستان تحت نظر چین، بیش از همیشه این مجموعه را سرافکنده کرد اگر اصولا از سرافکندگی درکی داشته باشند.
دنبال دشمن نگردید.
خطرناکتر از دشمن برای این نظام جهل و فقدان عقل سلیم و متعارف نزد برخی از مدعیان طرفداری از آن است.
https://t.me/abdiabbas/5575
توافق با عربستان اقدامی خوب و لازم بود.
امیدواریم گامهای تکمیلی چنین سیاستی در برجام، یمن، اوکراین، سوریه و... نیز برداشته شود. این به نفع خودتان هم است. نیازی نبود ۲۰ ماه طول بکشد.
میرسلیم: من با نظر مردم کار ندارم.
کسی که از مردم رای نمیگیرد نباید هم کاری به نظر مردم داشته باشد. او باید ببیند شورای نگهبان چی میفرمایند.
۱۵ سال پیش در نشستی علمی یکی از خانمهای جامعهشناس و معروف معترض بود که چرا زنان در مدیریت جامعه حضور ندارند؟ گفتم ایراد درستی است ولی مگر مردانی هم که حضور دارند لزوما لیاقت دارند؟ در چنین وضعی اگر هم زنان را بیاورند منطقا لایقها نخواهند بود.
#روز_جهانی_زن
واکنش عباس عبدی به برخورد نواصولگرایان با مواضع رهبری در باره مسمومیتهای دانشآموزان و بازتاب آن در روزنامه هممیهن
نواصولگرایان بازی در آوردهاند/ هواداران مالهکش و هزینهزا
#هممیهن
@hammihanonline
https://t.me/hammihanonline/10595
یک پرسش از طرفداران حکومت.
در سخنان رهبری نظام، کدام نکته عجیب و غیر قابل فهمی برای شما بود که پیش از این سخنان نمیتوانستید به درک آنها برسید؟ در نتیجه تا امروز کار چندانی جز مالهکشی بر مسمومیتها نکردید.
شما چون مستقل نیستید، پس آوردهای هم برای حکومت ندارید. خالص هزینهاید.
بازداشت آقای سیدعلی پورطباطبایی(از گردانندگان قمنیوز) نه تنها کمکی به رفع ابهام از شایعات و اخبار پیرامون مسمومیتها نمیکند بلکه آن را بدتر میکند. امیدوارم بزودی آزاد شود.
فرض کنیم بیشتر این مسمومیتها ناشی از «هیستری جمعی» باشد. در این صورت هم بهتره مقامات و رسانههای حکومت اعلام نکنند چون کمتر کسی باور میکند.
راه حل؟
وجود نهادهای رسانهای و مدنی مستقل چون نهادهای حرفهای پزشکی است. تا زمانیکه شاهد حضور موثر این نهادها نشویم وضعیت همین است که هست
اگر حکومت همین مسأله مسمومیتها را به عنوان یک مورد مهم مورد بررسی قرار دهد متوجه میشود که با پاشنه آشیلش، نظام رسانهای رسمی و بطور مشخص صداوسیما است که اعتباری ندارد.
حالا هی ناله کنید که دشمنان خارجی توطئه میکنند.
هیچ دردی درمان نمیشود.
بیاعتمادی مردم و حکومت از کدام سو بیشتر است؟ مردم به حکومت کمتر اعتماد دارند یا حکومت به مردم؟
دولتی که همچنان بر فیلترینگ اصرار دارد و روزانه صدها میلیارد تومان هزینه و وقت مردم را لجبازانه تلف میکند، نهایت بیاعتمادی به مردم را ابراز میکند. مردم را به خود بیاعتماد میکند.
با توجه به اخبار منتشره از مدارس کشور تنها راه برای کشف حقیقت مجاز بودن خبرنگاران رسانهها برای حضور در مدارسی که دچار مشکل میشوند و گفتگوی آزاد با همه افراد شامل دانشآموزان، اولیای آنان و مدرسه، کادر پزشکی...و تهیه و انتشار اخبار آن است راه دیگری برای عبور از این بحران ندارید.
رسانه آزاد این نیست که علیه حکومت یا به سود مخالفان روایت کند.
رسانه آزاد این نیست که به سود حکومت و علیه مخالفان روایت کند.
رسانه آزاد ملتزم به حقیقت و اصول حرفهای گزارش و خبر نویسی است و دسترسی آزاد به منابع خبری دارد و در برابر قانون نسبت به درستی اخبار و گزارشهایش پاسخگوست.
در آبان سال گذشته دولت اعلام کرد که هر ماه ۱۱۰ هزار شغل ایجاد خواهد شد.
نتایج رسمی مرکز امار نشان میدهد که تا پایان پاییز امسال ماهانه حدود ۴۰ هزار شغل ایجاد شده یعنی فقط ۳۶ درصد از آن وعده، محقق شده است.
آیا کاهش نرخ بیکاری علامت خوبی است؟ اگر با افزایش نرخ فعالیت اقتصادی باشد، مثبت است. به عبارت دیگر ناشی از رشد اشتغال است. ولی اگر نرخ فعالیت و بیکاری هر دو کم شوند علامت بدی است که نشانه ناامیدی از یافت شغل و خارج شدن از بازار شغل است.
نرخ فعالیت هنوز ۳ درصد کمتر از ۱۳۹۸ است.
عباس عبدی:
#مسمومیت_دانش_آموزان به مسالهای هزینهساز تبدیل شد چون سیاست رسانهای در ایران مسموم است
https://www.etemadonline.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-9/600394-%D9%85%D8%B3%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D9%82%D9%85-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C
هر کس که از رواج دروغ و مسمومیتهای ناشی از آن ناراحت است باید توجه کند که رواج دروغ به علت فقدان مرجعیت رسانهای و #مسمومیت_رسانهای و بطور مشخص رسانههای رسمی است.
https://t.me/abdiabbas/5558
استاندارد دوگانه در سخنان بسیاری از ائمه جمعه، مقامات دولتی و سیاسیون حکومتی، چنان رواج دارد که هر گونه اعتماد مردم را از آنان بکلی سلب کرده است.
بازداشت عاملان حمله به یک خانم در اعتراض به مسمومیتها اقدام پسندیده و قانونی است. آن کسانی که آبروی نظام را در خطر قرار میدهند نویسندگان حقیقت یا معترضین بیپناه نیستند؛ بلکه همین افراد هستند که بی دلیل و غیر قانونی و حتی خلاف شرع با زنان خشونت میکنند.
با این تحلیل میشود اخبار رسانههای حکومتی در زمینه مالهکشی روی مسمومکردن دختران در سه ماه گذشته را به راحتی لیست کرد.
⭕️خبرگزاری فارس: هدف از مسمومیتهای سریالی، پیوستن «اکثریت خاموش» به جریان اعتراضات است.
کسانی که صادقانه به این تحلیل معتقدند در محکوم کردن و مقابله با آن تعلل نمیکنند.
⭕️خبرگزاری فارس: هدف از مسمومیتهای سریالی، پیوستن «اکثریت خاموش» به جریان اعتراضات است.
کسانی که صادقانه به این تحلیل معتقدند در محکوم کردن و مقابله با آن تعلل نمیکنند.
وزیر آموزشوپرورش: قسمت اعظمی از مسئله ایجاد شده در مورد #مسمومیت_دانشآموزان به دلیل ایجاد بحث روانی در جامعه است/رسانههای ما به عنوان ارکان تربیت باید جو را تلطیف کنند.
مسئولیت اخلاقی و سیاسی چنین وزیری کمتر از آن کسی که مسموم میکند نیست.
روزنامه حکومت نوشته ضدانقلاب با سوءاستفاده از مسموم کردن دختران دنبال ایجاد دلهره در مردم است. یعنی کسی نباید از مسمومیت دخترش دلهره پیدا کند؟
سه ماه این جنایت تکرار شده و به آن معترض نشدند حالا هم میخواهند نگرانی مردم را پروژه امنیتی کنند.
کاش مادر بودید یا اندکی وجدان داشتید.
اگر بخشی از حساسیتی که در مقابل اعتراضات خانوادههای دختران مسموم شده نشان داده میشود در برابر عاملان این جنایت نشان داده میشد احتمالا تا حالا همگی شناسایی و بساطشان جمع شده بود.
دین را تبدیل به شو کردند.
بطرز عجیبی نادانند.
هیچ گاه، هیچ کس جرات نکرده بود مفاهیم دینی را در محافل رسمی اینقدر سخیف کند، صداوسیما قفل این مرحله را باز کرد
فارس: دیروز ۳ نفر در رابطه با مسمومیتهای مدارس بازداشت شدند.
پ.ن.
ماجرا با سه نفر حل نمیشود.حتما یک تشکیلات و دهها نفر باید باشند. پنهان بودن وجود چنین سازمان تروریستی و مخوفی یک شکست امنیتی محسوب میشود.
۱. آیا کنترل خودسرها از دست خارج شده؟
۲. یا دستگاههای انتظامی و امنیتی ضعیف شدهاند؟
۳. یا همه چیز تحت کنترل است؟
گرچه خیلی تاسفبار خواهد بود ولی شخصا سومی بر دو حالت قبلی ترجیح میدهم.
رئیس جمهور، وزیر کشور را مامور رسیدگی و ریشهیابی هر چه سریعتر به موضوع مسمومیت تعدادی از دانشآموزان در برخی مدارس و اطلاعرسانی مستند و مستمر در این زمینه کرد.
+از اول هم وزارت کشور ماموریت ذاتی داشته. اگر تا حالا کاری نشده ابتدا علت آن باید معلوم شود.
دادسرای فرهنگ و رسانه: بازپرس پس از بررسی پرونده گزارش منتشره «طغیان گوشت» برای روزنامه سازندگی قرار منع تعقیب صادر کرد.
پ.ن.
شنیدهام که وزیر مربوط پس از این توقیف حتی در همین دولت هم مورد انتقاد شدید قرار گرفته بود. حالا ببینیم که ارشاد و هیات نظارت مسئولیت میپذیرند؟
متاسفانه پس از دکتر هاشمی در فاصله یک روز دو چهره شناخته شده از استادان ارزشمند دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از دنیا رفتند. دکتر جعفری لنگرودی و دکتر طباطبایی. احترام گذاشتن و قدر دانستن مفاخر علمی و فکری، سنتی است که نباید تحت تاثیر اختلافات مشربی و فکری قرار گیرد.
2اگر از خود آقای رییسی بپرسید به احتمال فراوان این ادعا را رد میکند چون این توهین به وی است.
♦️کوشکی، فعال سیاسی اصولگرا: اگر رئیسی اطلاعات امروز را میداشت، هیچ گاه نامزد انتخابات ریاست جمهوری نمیشد
https://www.entekhab.ir/0030V9
میخواهند مالیات بر مطبوعات را دوباره برقرار کنند. اگر حقوق مطبوعات و آزادی روزنامهنگاران نیز برقرار شود، شخصا ۲۵ درصد درآمدم را هر ماه به حساب دولت واریز خواهم کرد، چون درآمدم به اندازهای زیاد خواهد شد که با کسر ۲۵ درصد آن باز هم عالی خواهد بود.
این نوع سیاستگذاری در نظام بهداشت یعنی؛ هرگاه ایست قلبی کردید کسی نیست که شما را احیا کند ولی در عوض با موهایی صاف و زیبا به زیر خاک میروید.
بدون شرح
ظاهراً آقای امیرعبداللهیان از عملکرد باقری بکلی ناامید شده که به تنهایی بار احیای دیرهنگام برجام را به دوش میکِشد.
این صلیبی است که بواسطه گناهان قبلیها محکوم به حمل آن شده است.
امیدواریم موفق شود. البته اگر در پشت جبهه خرابکاری نشود.
سکوت آقایان قم تا کجا ادامه خواهد یافت؟ حداقل از دختران قمی دفاع کنید. اگر همینطور پیش برود دیگر حرفی از شما شنیده نخواهد شد شاید هم اکنون به این نقطه رسیدهایم. آن روز که از استقلال روحانیت پاسداری نشد باید به فکر امروز میبودید.
#مسمومیت_دختران
آیندهنگری افراد و دولتها را چگونه میتوان سنجید؟ کافی است به سخنان پیشین آنان رجوع شود. هر چه زودتر شنیدن دوباره آنها موجب تمسخر گوینده شود به همان اندازه فاقد آیندهنگری است. این موعد مقرر برای برخی فقط یک هفته است و نه حتی چند سال.
صدیقی: «در خلوت اشک بریزید» و مشکلات کشور را با «دعا» حل کنید... کشور درگیر «جنگ اقتصادی» است
برای این که بدانید انقلاب از کجا به اینجا رسیده فقط کافیست، مرحوم طالقانی را با آقای صدیقی به عنوان امامان جمعه تهران در ابتدا و اکنون مقایسه کنید.
مجلس و دولت دنبال راهی برای کنترل نرخ ارزی هستند که میگویند واقعی نیست!
خود را خسته نکنند. افزایش نرخ ارز در این اندازه و به این صورت علل اقتصادی و مدیریتی ندارد. علت فقط سیاسی است اگر میتوانید آن را حل کنید. البته نمیتوانید.
مخبر به مجلسیها: همینی که هست؛ بهتر از ما برای اداره امور ارزی کشور پیدا نمی کنید.
پ.ن.
حرف درستی زده. این تمام ظرفیتی است که از انتخابات ۱۴۰۰ و ساختار کنونی میتوان انتظار داشت.
🔴طغیان گوشت و گزارش CNN
🔺 هممیهن ۶ اسفند ۱۴۰۱
این یادداشت به مقایسه رفتار حکومت در برابر تیتر «طغیان گوشت» و مسمومیت دانشآموزان دختر قمی و گزارش CNN درباره ایران پرداخته و آن را نشانه عقیم و فاجعهبار بودن این سیاست دانسته است.
https://t.me/abdiabbas/5533
اگر قیمت ارز غیررسمی اهمیتی ندارد و حجم مهمی از ارز در گردش را تشکیل نمیدهد آیا میتوان آن را نادیده گرفت و گذاشت هر قیمتی خواست بالا برود؟ اگر نه؛ یعنی ارز واقعی همین است و بقیه واقعی نیست.
🔴 تقلیل سیاستورزی به «مبارزه»
🔹این گفتگو اسفند ۱۴۰۰ انجام شده است.
بعد از ۱۲۰ سال هنوز در سودای «حاکمیت قانون» هستیم و تا اطلاع ثانوی همچنان در گیر و دار همین مشکلیم.
یکی از مهمترین دلایل این در جا زدن تاریخی، تقلیل سیاستورزی به «مبارزه» است.
https://t.me/abdiabbas/5534
میگویند خودشان قیمت ارز را افزایش میدهند. آیا آگاهانه چنین میکنند؟ موافق نیستم.
ولی قیمت ارز نتیجه رفتارهای سیاسی و اقتصادی و اجتماعی حکومت است. اگر ندانند عملکردشان چنین نتیجهای دارد؛ به مراتب بدتر از افزایش آگاهانه نرخ ارز است، چون ناآگاهی به معنای تداوم این وضع خواهد بود.
تورم یکی ملموسترین واقعیتهای زندگی است. قابل فهم نیست که مسئولین حکومتی چه سودی از لاپوشانی چنین امر روشنی میبرند؟
لاپوشانی چنین واقعیتی از سوی آنان، از اصل وجود گرانی دردناکتر است.
#تورم نقطهای خوراکیها در بهمن ۱۴۰۱ از مرز ۷۰ درصد عبور کرد و به ۷۰.۵ درصد رسید. رشد بالای قیمت خوراکیها خبر از فشار تورم بر طبقات پایین درآمدی میدهد
جنتی: افراد متمکن به مردم بیچاره فقیر کمک کنند.
قرار نیست مردم و متمکنین جور سیاستهای فقرآفرینی را بکشند که مهمترین پایه آن شورای نگهبان به ریاست آقای جنتی است.
گزارش تورم بهمن بالاخره با تاخیر اعلام شد احتمالا امسال رکورد تورم ۷۰ ساله شکسته خواهد شد:
نرخ تورم سالانه بهمن ماه ١۴٠١ برای خانوارهای کشور به ۴٧,٧ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ١.۴ واحد درصد افزایش نشان میدهد.
عدم انتشار نرخ ماهانه تورم بهمن که دو روز از زمان آن گذشته است هیچ تاثیری بر وضعیت مردم ندارد فقط خودتان را گول خواهید زد. فرض معقول بر بالای ۵۰ درصد بودن و شکستن رکورد تورم در هفتاد سال اخیر است.
همین.